Mos Jagtrejser

MOS Jagtrejser

Gennemførte jagtrejser

Hvem er MOS Jagtrejser?

Marius Sørensen ejer og driver til dagligt MOS Jagtrejser med Kristoffer Sørensen, Mikkel Kristensen og Klaus Lauridsen. Bureauet startede i 2019, og blev grundlagt på baggrund af en stor erfaring og lidenskab for jagt og naturoplevelser i hele verden. De mange jagtrejser rundt om i verden har skabt et solidt netværk af outfittere, som i dag er grundstenen og fundamentet i MOS Jagtrejser. 

MOS Nature

Vi er medlem af Rejsegarantifonden

Vi er medlem af Dansk Jagtrejse Arrangører

Konceptet

Vores destinationer og outfittere er nøje udvalgt. 

Vi planlægger en rejsekalender for hvert år med fastlagte destinationer, pladser og datoer. 

Der er en dansk rejseguide med på alle grupperejser med fire eller flere deltagere. 

Vi prioritere en god før-, under- og efteroplevelse. 

Vi laver jagtfilm med de rejsende, hvis de ønsker det, når der er en rejseguide med på turen. 

Vision

Vi vil være jægernes fortrukne jagtrejseudbyder gang på gang.

Rejseguides

Marius Sørensen Marius Sørensen Marius Sørensen

Marius er direktør og ejer af MOS Jagtrejser, og har en stor passion for jagtrejser. Han har jaget i store dele af verden, og har mange jagtrejser i bagagen. Han har rejst og jaget i Canada, Sydafrika, New Zealand, Rumænien, Tjekkiet, Skotland, Spanien, Sverige, Ungarn og Polen. Jagtrejserne har givet netværket og erfaringen, som har skabt grundlaget og fundamentet for MOS Jagtrejser. Han brænder for at videregive spændende og mindeværdige rejser til andre medjægere. 

Telefon:
Kristoffer Sørensen Kristoffer Sørensen Kristoffer Sørensen

Kristoffer er oplevelsesjæger, og er passioneret omkring jagtrejser. Kristoffer har selv jaget i flere dele af verden bl.a. New Zealand, Sydafrika, Canada, Rumænien, Spanien, Ungarn, Polen og Tyskland. Det har givet en stor erfaring og indsigt i, hvad en jagtrejse skal indeholde. Turen skal altid leve op til de forventninger, man har som jæger, når man vælger at tage afsted til udlandet, for at få indfriet sine jagtdrømme.

Telefon:

Mikkel Kristensen Mikkel Kristensen Mikkel Kristensen

Mikkel har altid interesseret sig for jagt, og bruger en stor del af hans tid på at dyrke hans passion. Han har mange jagtture i bagagen, og har bl.a. jaget i New Zealand, Skotland, Polen, Tyskland, Rumænien og Sverige. Mikkels lidenskab for jagt og oplevelser, gør ham til den perfekte rejseguide på turen, da han ved, hvad jægeren forventer. Mikkel vil sikre, at I får den ultimative oplevelse hver gang.

Telefon:
Klaus Lauridsen Klaus Lauridsen Klaus Lauridsen

Klaus er en meget passioneret og erfaren jæger, der har stor erfaring i at guide folk på jagtrejser. De erfaringer kommer fra længere ophold i Alaska, Syd Afrika og Canada, hvor hans uddannelse som kok har gjort, at han er en alsidig medarbejder men stor indsigt i, hvad gæsterne efterspørger. For Klaus er det vigtigt, at der altid er et stort fokus på, at gæsten får det optimale ud af deres jagtrejse, så de vender hjem med oplevelser for livet.

Telefon:

Arrangementer

Vi afholder løbende arrangementer i vores showroom for mindre grupper af jægere, hvor vi præsenterer årets jagtrejsekatalog, og fortæller om tidligere rejser til destinationerne. 

Arrangementet vil være med spisning, og menuen vil blive sammensat efter jeres ønsker og behov. Der vil være en kuvertpris pr. person.  

Vores showroom er beliggende ved Skovlund imellem Grindsted og Varde.

 

Adresse - Showroom

Rotvigvej 6, 6823 Ansager

 

Event
Event 3
Event 2