Skærmbillede 2024 03 12 085347

KONTAKT

Teamet bag MOS Jagtrejser

Marius Sørensen Marius Sørensen Marius Sørensen

Marius er direktør og ejer af MOS Jagtrejser, og har en stor passion for jagtrejser. Han har jaget i store dele af verden, og har mange jagtrejser i bagagen. Han har rejst og jaget i Canada, Sydafrika, New Zealand, Rumænien, Tjekkiet, Skotland, Spanien, Sverige, Ungarn og Polen. Jagtrejserne har givet netværket og erfaringen, som har skabt grundlaget og fundamentet for MOS Jagtrejser. Han brænder for at videregive spændende og mindeværdige rejser til andre medjægere. 

Telefon:
Jan Mortensen Jan Mortensen Jan Mortensen

Jan har haft en passion for jagt siden 1990 og har dedikeret sig til at udforske store dele af verden med sin riffel. Siden Jan fik sit jagttegn har han dedikeret sig til at arbejde med jagtrejser rundt omkring i hele verden, og har opbygget en betydelig mængde erfaring inden for dette område. Hans ekspertise og indsigt i jagtrejser er imponerende. Jans årelange erfaring som jæger og hans dedikation til at udforske verden gennem jagt, gør ham til en betroet kilde inden for jagtrejsebranchen.

Telefon:
Morten Nannberg Morten Nannberg Morten Nannberg

Morten er en erfaren jæger og fisker, hvis passion for naturen og eventyrlysten har ført ham på jagt gennem skovene, markerne og engene i Sverige, Polen, England, Skotland, Kroatien og Tjekkiet. Fra de stille fisketure i Danmark til de eventyrlige fangster i Irland, Azorerne og Nordnorge har Morten stor viden inden for fiskeri og jagt, og hans store passion er drivjagt. Morten er dygtig, dedikeret og drevet af sin begejstring for jagt og fiskeri, og han kan helt sikkert hjælpe dig med din næste jagtrejse.

Telefon:
Kristoffer Sørensen Kristoffer Sørensen Kristoffer Sørensen

Kristoffer er oplevelsesjæger, og er passioneret omkring jagtrejser. Kristoffer har selv jaget i flere dele af verden bl.a. New Zealand, Sydafrika, Canada, Rumænien, Spanien, Ungarn, Polen og Tyskland. Det har givet en stor erfaring og indsigt i, hvad en jagtrejse skal indeholde. Turen skal altid leve op til de forventninger, man har som jæger, når man vælger at tage afsted til udlandet, for at få indfriet sine jagtdrømme.

Telefon:
Mikkel Kristensen Mikkel Kristensen Mikkel Kristensen

Mikkel har altid interesseret sig for jagt, og bruger en stor del af hans tid på at dyrke hans passion. Han har mange jagtture i bagagen, og har bl.a. jaget i New Zealand, Skotland, Polen, Tyskland, Rumænien og Sverige. Mikkels lidenskab for jagt og oplevelser, gør ham til den perfekte rejseguide på turen, da han ved, hvad jægeren forventer. Mikkel vil sikre, at I får den ultimative oplevelse hver gang.

Telefon:
Kristian Jensen Kristian Jensen Kristian Jensen

Kristian elsker at gå på jagt. Han er en passioneret og erfaren jæger, der har stor erfaring i at guide folk på jagtrejser. Han har faktisk været bidt af en gal jæger hele sit liv. Særligt drivjagter er Kristians store interesse og han deler gladeligt ud af sin ekspertise. For Kristian er det vigtigt, at der altid er et stort fokus på, at gæsterne får det optimale ud af deres jagtrejse, så de vender hjem med oplevelser for livet.

Telefon:
Lykke Sørensen Lykke Sørensen
Lykke Sørensen

Lykke er MOS-Jagtrejsers administrativ ansvarlig. Hun deltager i forskellige events, og er MOS-Jagtrejsers SoMe repræsentant. Hun har altid haft en stor passion for at opleve verden. Hun har besøgt mange forskellige lande bl.a. Mozambique, Sydafrika og Tanzania, hvor hun besteg Kilimanjaro i 2019. Derudover har hun rejst i mange europæiske lande, og besøgt 8 forskellige stater i USA. Lykke er dermed et frisk og nytænkende input til MOS-Jagtrejser.   

Telefon:
Få et uforpligtende tilbud Få et tilbud

Udfyld venligst vores formular

Kontaktoplysninger
Hvad vil du gerne have tilbud på?

Vil du høre mere?

Kontakt Kristian via formularen eller direkte på telefonen.

Kristian Jensen Kristian Jensen Kristian Jensen
Telefon:

Vi er medlem af Rejsegarantifonden

Vi er medlem af Dansk Jagtrejse Arrangører

Vi er medlem af Kingdom Of Denmark SCI First For Hunters

Vi er medlem af PHASA