Mountain River 1862158 1920 (1)

KAZAKHSTAN

Beskrivelse af destinationen

Kasakhstan er et land i både Europa og Centralasien. Det grænser op til Rusland, Kina, Turkmenistan, Kirgisistan og Usbekistan, og har kystlinje mod det Kaspiske Hav.

Kazakhstan er kendt for sine vidtstrakte stepper og ørkener, der dækker store dele af landet. Den kasakhiske steppe er en af ​​verdens største og mest velbevarede stepper. Den centrale del af landet er præget af semiørkenområder som Betpak-Dala-ørkenen og Kyzylkum-ørkenen.

Kazakhstan har også betydelige bjergområder. Tian Shan-bjergkæden strækker sig langs landets grænse mod Kirgisistan og er hjemsted for mange imponerende tinder og bjergtoppe. Khan Tengri er en af ​​de højeste bjergtoppe i Kazakhstan og når op på 7.010 meter.

Landet har flere store søer, hvoraf nogle er kendt for deres naturskønhed og biodiversitet. Aralsøen, der tidligere var en af ​​verdens største søer, deler sig mellem Kazakhstan og Usbekistan. Balkhash-søen og Zaysan-søen er også betydningsfulde søer i landet. Floden Ili og floden Irtysh er blandt de største floder i Kazakhstan.

Landet har et areal på 2.717.300 km2 og er dermed verdens 9. største land. Landet er tyndt befolket og hovedstaden er Astana.

Vi tilbyder jagt på Tian Shan Maral hjort og Mid Asian ibex.

Skærmbillede 2023 05 24 111221

Se vildtarter nedenfor

      

Mountain River 1862158 1920 (1)
Visitalmaty 3457149 1920
Mountains 2893696 1280

      

Få et uforpligtende tilbud Få et tilbud

Udfyld venligst vores formular

Kontaktoplysninger
Hvad vil du gerne have tilbud på?

Vil du høre mere?

Kontakt Kristian via formularen eller direkte på telefonen.

Kristian Jensen Kristian Jensen Kristian Jensen
Telefon:

Vi er medlem af Rejsegarantifonden

Vi er medlem af Dansk Jagtrejse Arrangører

Vi er medlem af Kingdom Of Denmark SCI First For Hunters

Vi er medlem af PHASA