Mos Jagtrejser

MOS-Jagtrejser

Hvem er MOS-Jagtrejser

Marius Sørensen ejer og driver til dagligt MOS-Jagtrejser med Kristoffer Sørensen, Mikkel Kristensen, Klaus Lauridsen og Lykke Sørensen.

 

Bureauet startede i 2018, og blev grundlagt på baggrund af en stor erfaring og lidenskab for jagt og naturoplevelser i hele verden.

 

De mange jagtrejser rundt om i verden har skabt et solidt netværk af outfittere, som i dag er grundstenen og fundamentet i MOS-Jagtrejser.

Billede13
Blesbuck
200411296 874919239768576 3538842071263655651 N
IMG 4284


Vision

Vi vil være jægernes fortrukne jagtrejseudbyder gang på gang.
 

Rejseguides/Rejsekonsulenter

Marius Sørensen Marius Sørensen Marius Sørensen

Marius er direktør og ejer af MOS Jagtrejser, og har en stor passion for jagtrejser. Han har jaget i store dele af verden, og har mange jagtrejser i bagagen. Han har rejst og jaget i Canada, Sydafrika, New Zealand, Rumænien, Tjekkiet, Skotland, Spanien, Sverige, Ungarn og Polen. Jagtrejserne har givet netværket og erfaringen, som har skabt grundlaget og fundamentet for MOS Jagtrejser. Han brænder for at videregive spændende og mindeværdige rejser til andre medjægere. 

Telefon:
Kristoffer Sørensen Kristoffer Sørensen Kristoffer Sørensen

Kristoffer er oplevelsesjæger, og er passioneret omkring jagtrejser. Kristoffer har selv jaget i flere dele af verden bl.a. New Zealand, Sydafrika, Canada, Rumænien, Spanien, Ungarn, Polen og Tyskland. Det har givet en stor erfaring og indsigt i, hvad en jagtrejse skal indeholde. Turen skal altid leve op til de forventninger, man har som jæger, når man vælger at tage afsted til udlandet, for at få indfriet sine jagtdrømme.

Telefon:
Mikkel Kristensen Mikkel Kristensen Mikkel Kristensen

Mikkel har altid interesseret sig for jagt, og bruger en stor del af hans tid på at dyrke hans passion. Han har mange jagtture i bagagen, og har bl.a. jaget i New Zealand, Skotland, Polen, Tyskland, Rumænien og Sverige. Mikkels lidenskab for jagt og oplevelser, gør ham til den perfekte rejseguide på turen, da han ved, hvad jægeren forventer. Mikkel vil sikre, at I får den ultimative oplevelse hver gang.

Telefon:

Medarbejdere

Klaus Lauridsen Klaus Lauridsen Klaus Lauridsen

Klaus er en meget passioneret og erfaren jæger, der har stor erfaring i at guide folk på jagtrejser. De erfaringer kommer fra længere ophold i Alaska, Syd Afrika og Canada, hvor hans uddannelse som kok har gjort, at han er en alsidig medarbejder men stor indsigt i, hvad gæsterne efterspørger. For Klaus er det vigtigt, at der altid er et stort fokus på, at gæsten får det optimale ud af deres jagtrejse, så de vender hjem med oplevelser for livet.

Telefon:
Lykke Sørensen Lykke Sørensen Lykke Sørensen

Lykke er MOS-Jagtrejsers administrativ ansvarlig. Hun deltager i forskellige events, og er MOS-Jagtrejsers SoMe repræsentant. Hun har altid haft en stor passion for at opleve verden. Hun har besøgt mange forskellige lande bl.a. Mozambique, Sydafrika og Tanzania, hvor hun besteg Kilimanjaro i 2019. Derudover har hun rejst i mange europæiske lande, og besøgt 8 forskellige stater i USA. Lykke er dermed et frisk og nytænkende input til MOS-Jagtrejser.   

Telefon:

Vi er medlem af Rejsegarantifonden

Vi er medlem af Dansk Jagtrejse Arrangører

Vi er medlem af Kingdom Of Denmark SCI First For Hunters