Skræddersyede pakkerejser til Sydafrika

SYDAFRIKA

Skræddersyede pakkerejser til Sydafrika

Pr. Person

Skræddersy din drømmerejse…

Rejser

 

Vil du opleve Sydafrika fra sin bedste side, og har du en bucket-liste for, hvad du skal se eller jage, så anbefaler vi dig at få lavet en skræddersyet tur. Vi kan skræddersy din/jeres tur, så den bliver ligesom du/I ønsker. Det gælder ikke kun jagtrejser, men også familierejser, som kunne være kombineret med jagt nogen af dagene, hvis man ønsker dette. Sydafrika og Eastern Cape har et stort udvalg af oplevelser, der med garanti kan tilfredstille jeres ønsker og behov til drømmerejsen. Vi kan tilbyde safari- og naturoplevelser, luksus og wellness, kultur og historie, samt unikke jagtoplevelser. Det eneste vi anbefaler er at du/I møder op til et personligt fremmøde, så vi kan få klarlagt dine/jeres ønsker og behov, og udfra dette skræddersy en tur, samt komme med en pris på rejsen.

 

 

Samarbejdspartner

 

Vores samarbejdspartnere er ægteparret Jo og Sean, som sammen driver farmen Fort Governors. Fort Governors er en farm på 10.000 ha. i et stykke, med 4 luksus lodges fordelt rundt på farmen. Lodgene er bygget så de kan imødekomme et hvert ønske. Vil man gerne ligge midt oppe på en bjergtop “out in nowhere” og skue ud over arealet fra sin luksuriøse lodge med egen swimmingpool i den ufremkommelige bush kan man det. Er man mere til en let fremkommelig lodge med foderplads ude foran soveværelsesvinduet, hvor man kan betragte dyrene komme ned af skrænten morgen og aften for at spise. Hvor der også er mulighed for at få en dukkert i poolen efter jagt. Der er noget til et hvert ønske.

 

 

MOS Jagtrejser skræddersyederejser

 

Jagtmuligheder

 

Farmen ligger i Eastern Cape, og der bliver gået på jagt på 10.000 hektar i et stykke, hvilket gør det til en af de største farme i området. Der er ingen jagt fra bil, og terrænnet er meget varieret alt efter, hvor man jager. Nogen steder er det fladt, og andre steder er det meget kuperet. Vegetationen går også fra meget tæt og ufremkommeligt til helt åben alt efter, hvor man er. Det er muligt at skyde et stort antal af vildtarter, Fort Governors er især kendt for deres store og stærke bestand af Eastern Cape kuduer. Har de ikke det ønskede vildt på farmen, har Sean et stort netværk til andre PH i Sydafrika, men også Namibia, så det skulle være muligt at finde det du/I ønsker.

 

 

0 Udtalelser

Antal stjerner

Skriv en anmeldelse