Skræddersyede pakkerejser til Sydafrika

SYDAFRIKA

Skræddersyede pakkerejser til Sydafrika

Kr.0 Pr. Person

Skræddersy din drømmerejse…

Rejser

 

Vil du/I opleve Sydafrika fra sin bedste side, og har du/I en bucket-liste for, hvad du skal se eller jage, så anbefaler vi dig at få lavet en skræddersyet tur. Vi kan skræddersy din/jeres tur, så den bliver ligesom du/I ønsker. Det gælder ikke kun jagtrejser, men også familierejser, som kunne være kombineret med jagt nogen af dagene, hvis man ønsker dette. Sydafrika og Eastern Cape har et stort udvalg af oplevelser, der med garanti kan tilfredsstille jeres ønsker og behov til drømmerejsen. Vi kan tilbyde safari- og naturoplevelser, luksus og wellness, kultur og historie, samt unikke jagtoplevelser. Det eneste vi anbefaler er at du/I møder op til et personligt fremmøde, så vi kan få klarlagt dine/jeres ønsker og behov, og udfra dette skræddersy en tur, samt komme med en pris på rejsen.

 

 

 

Aktiviteter

 

Sydafrika har et hav af aktiviteter, og ønsker man en jagtrejse, som er kombineret med familien, er dette landet at tage til. Se nogen af nedenstående forslag.

 

 

Vinlandet

 

Er du eller en af de andre rejsende vin entusiast? Så vil vi klart anbefale at rejsen skal inkluderer et besøg, samt en vinsmagning på en af de mange vinfarme der er i Sydafrika. En af de ting, som sydafrika er meget kendt for, er bl.a. deres lækre vine. Den atmosfære der er på vingårdene, klimaet og naturen – er med til at gøre den oplevelse helt autentisk og fantastisk. Det kan derfor anbefales at inkluderer denne aktivitet i en skræddersyetrejse.

 

 

Garden Route

 

Den sydafrikanske Garden Route er ca. 300 km. lang. Ruten strækker sig over Sydafrikas sydkyst, fra Storms River i Eastern Cape-provinsen og ender ved Mossel Bay i Western Cape-provinsen. Ruten byder på barks kyst, bjerge og frodige skove. Det er en helt unik rute, som imødekommer alle forventninger om “roadtrip” ved kysten.

 

 

Svøm med vilde delfiner

 

En naturoplevelse uadover det sædvanlige? Krydser man grænsen ved Mozambique, kan man udfra kysten svømme med vilde delfiner i det Indiske Ocean. Det foregå på den måde, at man sejler en en gummibåd langs kysten og spotter delfiner. Når man finder en flok sejler guiderne tæt på delfinerne, og man hopper ned i vandet til dem fra båden af. Det kan for nogen lyde en smule skræmmende at svømme rundt med de store dyr. Men når man først er i vandet, er det noget af det mest fredfyldte. På denne tur kan man endda være heldig at svømme med hvalhajer, hvis man spotter dem.

 

 

Fotosafari i nationalparker

 

Sydafrika kan byde på mange store og fascinerende nationalparker, hvor man har mulighed for at se the big five, og at hav af antilope arter, insekter og krybdyr. Det er næsten et “must” at besøge en af de store nationalparker, når man er i landet. Nogen af national parkerne man kunne overveje at besøge er bl.a. Addo Elefantnationalpark på 1640 km2, som ligger tæt på Port Elisabeth. Her kan man se Cape-elefanter, løver, flodheste, bøfler, leoparder, antiloper og masser af fuglearter.

 

En anden meget kendt nationalpark, som er et besøg vær er Kruger Nationalpark, som er hele 190.500 km2. Nationalparken ligger i den nordøstlige del af Sydafrika og løber langs grænsen til Mozambique og Zimbamwe. Kruger Nationalpark har et rigt dyreliv, hvor man både kan se bøfler, sorte og hvide næsehorn, løver, flodheste, leoparder, hyæner, geparder og antiloper.

 

 

Cape point – Table Mountain National Park

 

Følelsen man får, når man står ved capepoint, må svare til følelsen af at stå for enden af verden. Udsigten der rammer dig, er virkelig storslået. Denne seværdighed giver virkelig en stor naturoplevelse, som skiller sig ud fra det meste.

 

På ruten ud til Cape Point og Cape of Good Hope kan man se bavianerne, rock rabbits, pingviner og strudse.

 

 

Samarbejdspartner

 

Vores samarbejdspartnere er ægteparret Jo og Sean, som sammen driver farmen Fort Governors. Fort Governors er en farm på 10.000 ha. i et stykke, med 4 luksus lodges fordelt rundt på farmen. Lodgene er bygget så de kan imødekomme et hvert ønske. Vil man gerne ligge midt oppe på en bjergtop “out in nowhere” og skue ud over arealet fra sin luksuriøse lodge med egen swimmingpool, i den ufremkommelige bush – kan man det. Er man mere til en let fremkommelig lodge med foderplads ude foran soveværelsesvinduet, hvor man kan betragte dyrene komme ned af skrænten om morgenen og om aftenen for at spise – så kan man det. Der er noget til et hver lejlighed.

 

 

MOS Jagtrejser skræddersyederejser

 

 

Jagtmuligheder

 

Farmen ligger i Eastern Cape, og arealet er hele 10.000 hektar i et stykke, hvilket gør det til en af de største farme i området. Der er ingen jagt fra bil, og terrænnet er meget varieret alt efter, hvor man jager. Nogen steder er det fladt, og andre steder er det meget kuperet. Vegetationen går også fra meget tæt og ufremkommeligt til helt åben alt efter, hvor man er. Det er muligt at skyde et stort antal af vildtarter. Fort Governors er især kendt for deres store og stærke bestand af Eastern Cape kuduer. Har de ikke det ønskede vildt på farmen, har Sean et stort netværk til andre PH’er i Sydafrika, men også i Namibia, så det er muligt at finde det du/I ønsker.

 

 

0 Udtalelser

Antal stjerner

Skriv en anmeldelse