Monteria jagt

SPANIEN

Monteria jagt

Pr. Person

Lad os organisere jeres Monteria…

Jagten

 

Har du været på Monteria før, eller går du med en drøm om at prøve det? Så kan vi være behjælpelige med at imødekomme dine ønsker og drømme.

 

Vores samarbejdspartnere i Spanien har en stor erfaring i at organisere Monteria jagter. Dette er ikke en selvfølge, da der ligger et stort arbejde i at stille så stor en jagt på benene. Vores samarbejdspartnere kan med garanti leve op til jeres forventning, og hele organisationen omkring jagten er super professionel, med alt hvad Monteria jagten indebære.

 

I skal som oftest være en gruppe på minimum 25 mand, hvis en Monteria jagt skal stilles på benene. Derudover vil vi gerne høre jeres ønsker til, hvilket vildt i gerne vil jage, og hvor meget vildt i ønsker at nedlægge. På Monteria kan man bl.a. jage krondyr, dådyr, muflon og vildsvin. Antallet af vildt kan variere fra 150 stykker vildt og op til 450 stykker vildt. Det afhænger også af, om man ønsker 2 eller 3 jagtdage.

 

 

Transport & ophold

 

I vil som oftest skulle lande i Madrid eller Malaga, hvor i vil blive hentet af vores spanske samarbejdspartnere, og kært til hotellet. Vi bestræber os altid på at finde det bedste hotel til prisen, så transport tiden til jagten ikke er for lang, og faciliteterne og pladsen matcher gruppens ønkser.

 

Kontakt os gerne på +45 40 43 24 95 eller +45 40 43 41 01, hvis i ønsker at vi skal planlægge og organisere jeres Monteria jagt.

 • Land
 • Jagtperiode
  01.09.2020 til 28.02.2021
 • Jagtføre
  25 jægere miminum
 • Inkluderet
  2 dages jagt
  3 dages ophold
  Ansvarsforsikring og jagttilladelse
  Helpension
  Inkl. vildt
  Transport til og fra lufthavnen
  Transport under jagten
 • Not Included
  2,5 dages jagt
  3 dages jagt
  4 dages jagt
  4 dages ophold
  5 dages jagt
  5 dages ophold
  6 dages jagt
  7 dages ophold
  Ammunition
  Dåhjort (sølv eller gulmedalje)
  Eftersøgning af evt. anskudt vildt
  Halvpension
  Jagttilladelse
  Ophold
  Øl
  øl og softdrinks
  registrering og jagtprotokol
  Skinning til skuldermontering
  Tolk og guide
  Trofæ præparation
  Vin
  vin & vand
  Voucher

0 Udtalelser

Antal stjerner

Skriv en anmeldelse