“Makker pakken” – 2 jægere, inkl. 5 dyr

“Makker pakken” – 2 jægere, inkl. 5 dyr

Kr.38400 Kr.22890 Pr. Person

Del denne rejse med din jagtkammerat…

Prisen er for begge personer tilsammen!

 

JAGTEN

“Makker pakken” inkluderer 5 stykker vildt og ophold samt jagt for to jægere.  I pakken er der inkluderet 1 kudu, 1 blesbuck, 1 impala, 1 springbuck og 1 warthog. Jagten foregår i Eastern Cape i Sydafrika.

 

“Makker pakken” er en perfekt mulighed for dig og din jagtkammerat, hvis i gerne vil til Eastern Cape i Sydafrika sammen og prøve kræfter med det afrikanske vildt. Ved “Makker pakken” er der nemlig lavet en god rabat på både opholdet og trofæerne, som er inkluderet. Dette giver jer derfor en god mulighed for at komme afsted og igang til en meget fornuftig pris.

 

Jagten foregår både via bil, men også som pürsch igennem buschen. Men der er ingen jagt fra bil, forstået på den måde, at man kører ikke ind på vildtet i bil, og leverer et skud herfra. Bilen bliver brugt til at køre rundt i terrænet, og kigge efter vildtet. Når man har spottet vildtet, vil man ligge en plan for, hvordan man kommer til det. Dette kan sommetider være en udfordring, hvis vildtet befinder sig på en åben slette, eller en bar bjerg side, og er det som gør oplevelsen endnu federe.

 

De vildtarter som er inkluderet i denne pakke, lever forskellige steder. Springbuck, blesbuck og impala skal jages i det lidt åbne landskab, hvor kuduen, som også bliver kaldt the “grey ghost” lever mere i bushen. Warthogen bliver oftest jaget, hvis man støder på en undervejs, mens man jager noget andet. Men er der stadig ikke kommet en warthog forbi en af de sidste dage, kan man have held ved vandhullerne om dagen, når de skal dybbes og rulles i muderet.

REVIRET

 

Vi samarbejder med Fort Governor’s Estate Safaris, som drives af et sympatisk og energisk ægtepar – Sean og Jo. Sean som er professionel jæger, og direktør for stedet har stor erfaring inden får både almindeligt wildgame, men også big game vildt. Farmen er i topkvalitet hele vejen rundt, og har 4 lodges fordelt ud på jagtreviret. Jagtreviret er 10.000 ha. og er en af de største farme i området. Farmen tilbyder de fleste antilope arter, og har vi ikke en specifik art på prislisten, vil vi med garanti kunne skaffe dig den et andet sted. Så skriv endelig til os, hvis du søger noget specielt, da Seans netværk er stort i Sydafrika, og vi vil kunne arrangere det til dig. Farmen har også leopard og bøffel, og tilbyder jagt på bøfler.

 

 

 

TRANSPORT & OPHOLD

 

I vil lande i Port Elizabeth lufthavn, hvor i vil blive afhentet og kørt til lodgen. Alt efter hvornår i er fremme, vil der være mulighed for allerede at komme lidt på jagt den første aften. Efter jagten vil i få serveret en lækker 3 retters menu med vin, øl eller vand. Dagen efter vil der være en let morgenmad inden morgenjagten, og en frokost efter jagten. Midt på dagen vil i have mulighed for at slappe af ved poolen, køre på fotosafari, blive kørt indtil byen eller noget helt fjerde? Vi skræddersyer gerne turen, så den matcher præcis jeres ønsker og behov. Om aftenen vil i tage på jagt igen og efter jagten, vil der så blive serveret en 3 retters menu, med vin øl eller vand til. Sådan vil de følgende dage også være strikket sammen, og dagene kan som sagt skræddersyes, hvis i har noget på to-do listen i vil have flettet ind.

Opholdet vil i denne pakke foregår på 1 af deres 4 lodges, som hedder Stoneyvale Cottages. Lodgen er rigtig lækker, og består af fire hytter, hvor der kan bo 2 i hver. Hver hytte har bad, stue, soveværelse og køkken, hvor man kan lave en kop kaffe eller te, og tage med sig ud på verandaen, der har udsigt ud over en bjergside, med et vandhuld for enden, hvor dyrene samler sig. Der bliver ikke gået på jagt rundt om lodgen, så det giver dyrene fred og ro, og derfor også de besøgende mulighed for at få dyrene helt tæt på sommetider.

 

 

 

PRISEN INKLUDERER:

 

 • 7 dages ophold for to jægere
 • Fuldforplejning (Morgenmad, frokost, 3 retter til aften)
 • Softdrinks, vin og øl
 • 6 dages jagt
 • Skinning til skuldermontering
 • Transport T/R – Port Elizabeth lufthavn
 • Transport under jagten
 • 1 Kudu
 • 1 Belsbuck
 • 1 Impala
 • 1 Springbuck
 • 1 Warthog

 

 

PRISEN INKLUDERER IKKE:

 

 • Flybillet
 • Drikkepenge
 • Leje af riffel per dag – 300 kr.
 • Pris per ammunition (afhænger af kaliber) – ca. 115 kr.
 • Eventuel skuldermontering af de 5 stykker vildt – ca. 19.500 kr.
 • Land
 • Jagtperiode
  24.02.2020 - 20.11.2020
 • Jagtføre
  2:1
 • Antal jagtdage
  6 DAGE
 • Inkluderet
  6 dages jagt
  7 dages ophold
  Helpension
  Inkl. vildt
  øl og softdrinks
  Transport til og fra lufthavnen
  Transport under jagten
  Vin
 • Not Included
  2 dages jagt
  2,5 dages jagt
  3 dages jagt
  3 dages ophold
  4 dages ophold
  Ansvarsforsikring og jagttilladelse
  Dåhjort (sølv eller gulmedalje)
  Eftersøgning af evt. anskudt vildt
  Halvpension
  Ophold
  registrering og jagtprotokol
  Skinning til skuldermontering
  Tolk og guide
  Trofæ præparation
  Voucher
1
Dag 1
Afhentning i lufthavnen - Jagt om aftenen - 3 retters menu
2
Dag 2
Let morgenmad - Jagt - Frokost - Afslapning eller valgfri aktivitet- Jagt - 3 retters menu
3
Dag 3
Let morgenmad - Jagt - Frokost - Afslapning eller valgfri aktivitet- Jagt - 3 retters menu
4
Dag 4
Let morgenmad - Jagt - Frokost - Afslapning eller valgfri aktivitet- Jagt - 3 retters menu
5
Dag 5
Let morgenmad - Jagt - Frokost - Afslapning eller valgfri aktivitet- Jagt - 3 retters menu
6
Dag 6
Let morgenmad - Jagt - Frokost - Afslapning eller valgfri aktivitet- Jagt - 3 retters menu
7
Dag 7
Eventuel morgenjagt, afhænger af flyets afgang og jeres ønsker - Morgen mad - Afgang til lufthavnen

0 Udtalelser

Antal stjerner

Skriv en anmeldelse